Zsófi Blogol

Visszatértem!

Sziasztok!

Mint az biztosan feltűnt, vagy azoknak, akik eddig nem olvastak, biztosan nem… Zsófi Blogol - Visszatértem!De eltűntem. Kicsit több mint fél évet hagytam ki a blogolás terén. Most nekiállhatnék mentegetőzni, ahogy sokan teszik, hogy ilyen nehéz időszak, olyan sok meló. De nem teszem, hiszen szó sincs semmi ilyesmiről, illetve valamennyire mégis van, de az életem ezen szegletébe nem szeretnék belenyúlni, meg nem is ez a fő ok. Egyszerűen csak nem akartam folytatni. Legalábbis olyan formában, amilyen formában létezett, nem akartam, és most se akarom.

Az első, vagy mondhatni előző koncepcióm egy egészséges receptekkel teli, testedzéssel, szépségápolással foglalkozó, amolyan “életmód” blog volt, időnként 1-1 “off topic” jellegű bejegyzéssel, mint a tavaly Valentin-napi “Mit adjak a páromnak” sorozat. De ez az elképzelés rövid időn belül elnyomott és úgy éreztem nagyon szűk korlátok közé kerültem, pedig szeretek írni. Annyi minden van, ami megfogalmazódott bennem. Így egy új design mellett megújult erővel fogom tudni folytatni amit elkezdtem. És ezúttal már nem egy maszk mögül, hanem teljes valójában mondhatom majd, hogy Zsófi Blogol!

Zsófi Blogol

Köszönöm, hogy elolvastad!
Észrevételeidet, megjegyzéseidet várom szeretettel kommentben!
Tarts velem legközelebb is!
Üdv. Zsófi

 
Amennyiben tetszett az írásom kérlek támogass egy like-kal, vagy oszd meg a cikket, kövess Facebookon, vagy az Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!