Zsófi Blogol

Gyűjtsd a kilométereket!

Mint arról már olvashattatok, az idén elkezdtem teljesítménytúrákra járni. Éppen ezért egy lehetőséget szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A Természetjáró Fiatalok Szövetsége a természetszerető és a természetet még nem annyira szerető fiatalok számára létrehozta az Ifjúsági Természetjárás Napját, melynek célja a lehető legtöbb fiatal kicsalogatása a természetbe. Az Ifjúsági Természetjárás Napja, vagyis napjai 2017. június 10-11-én (szombat-vasárnap) lesznek. Ezért erre az alkalomra a szervezők össze szeretnének gyűjteni legalább 10.000 kilométert.

Hogy ki vehet részt a gyűjtésben?
Bárki, aki kisebb vagy nagyobb társasággal gyalogtúrázni megy és a Kilométerek beküldése oldalon beküldi a megfelelő adatokat. Mivel a cél az, hogy minél több fiatal túrázzon, ezért feltétel, hogy a társaságban legyen legalább egy 25 év alatti túrázó. Az, hogy hány kilométert ad hozzá a célhoz egy csapat, az teljes mértékben a társaságra van bízva, nincs kötelező minimum és teljesíthető maximum sem. (Ha egy 50 fős társaság gyalogol 4 kilométert, az ugyanúgy számít, mintha egy 4 fős társaság gyalogol 50 km-t.) A kilométerek beküldéséhez pedig nincs másra szükség, mint…:

  • egy dátumra,
  • az útvonalra és a távra
  • a létszámra,
  • egy, a túrán készült csoportképre, amelyen látszik, hogy ki/kik a 25 év alatti személy/személyek, illetve mindenki, aki részt vett a túrán
  • az egyesület/iskola nevére, vagy a csoport fantázianevére,
  • valamint a kapcsolattartó nevére és e-mail címére (melyek nem jelennek meg az oldalon).

Miért van szükség ezekre az adatokra?
Nos a nemes célok megvalósítása mellett a díjazás sem maradhat el. Mini ajándékokat nyerhet az egy-egy alkalommal legtöbb kilométert gyűjtő 5 társaság, az egy-egy alkalommal legtöbb embert mozgósító 5 társaság, valamint a 10 legaktívabb kapcsolattartó és csoportja.

A kilométergyűjtés mellett lehetőség van nyerni szelfigyűjtés és egy videopályázat keretein belül is.

Sok sikert az indulóknak! Gyűjtsük össze azokat a kilométereket!

Zsófi Blogol

Köszönöm, hogy elolvastad!
Észrevételeidet, megjegyzéseidet várom szeretettel kommentben!
Tarts velem legközelebb is!
Üdv. Zsófi

 
Amennyiben tetszett az írásom kérlek támogass egy like-kal, vagy oszd meg a cikket, kövess Facebookon, vagy az Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!