Zsófi Blogol

Melyik a legfinomabb fesztivál az idén?

Melyik a legfinomabb fesztivál az idén? - Zsófi Blogol Hát a Palacsintafesztivál! Idén VI. alkalommal rendezik meg Balatongyörökön a Palacsintafesztivált. Az eseményre április 29-én fog sor kerülni, ahol a hagyományos ízek mellett, különböző édes és sós, többek között töltött, panírozott, csúsztatott, rakott, csőben sült palacsintákat kóstolhatnak a résztvevők. Míg a vendégeket a temérdek finomság, zenés és gyermekprogramok, valamint kézműves játszóház várja, addig a vállalkozó… Tovább »

Balatoni emlékképek

Balatoni emlékképek - Zsófi Blogol “Balatonnál sej, haj, de jó…” Azt hiszem nem csak én várom már piszok mód a nyarat. Míg a hőmérséklet egyre nő, és kezdjük magunk mögött hagyni a téli depressziót is, jut idő bőven tervezgetni, mihez is kezdjünk a nyáron. Hát nem tudom ki mennyire jutott, nálunk már kész egy komplett bakancslista, ami lehet az idén… Tovább »

Balatoni láz!

Balatoni láz - Zsófi Blogol Úgy alakult, hogy az Éjjel Nappal Balaton bloggere lettem, így most már ott is találkozhattok majd időnként az írásaimmal. Addig is kis kedvcsinálóként megpróbálom kitalálni, melyik város illik hozzád a Balaton partjáról a legjobban! Jó szórakozást!   Köszönöm, hogy elolvastad!Észrevételeidet, megjegyzéseidet várom szeretettel kommentben!Tarts velem legközelebb is!Üdv. Zsófi   Amennyiben tetszett az írásom kérlek támogass… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!