Ma egy újabb recepttel készültem nektek. Finom és pofon egyszerű! Lássuk mi kell hozzá!
Hozzávalók:
- 1 kg pulyka comb vagy mell filé felkockázva
- 1-1,5 kis poharas tejföl
- 25 ml citromlé
- víz
- fűszerek
- só
- őrölt tarka bors
- őrölt chili paprika
- morzsolt majoranna
- petrezselyem
- zeller levél
- 1 kis fej vörös hagyma
- 1 kis fej lila hagyma
- pár gerezd fokhagyma, ízlés szerint
Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk és egy kis olajon üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a felkockázott húst, amit ízlés szerint sózunk és borsozunk. Miután a hús megsült, pirítunk rajta picit, ezután felöntjük egy kevés vízzel (kb. a negyedéig lepje el). Hozzáadjuk ízlés szerint a fűszereket és a citromlevet, majd jól elkeverjük. Miután elforrt róla a víz, hozzáadjuk a tejfölt, hagyjuk, hogy újra felforrjon, így az ízek összeérnek, és a ragu el is készült. Rizzsel és párolt zöldségekkel tálaljuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: